ح
-
حاصلی، حدیث
تاریخچه و خط تولید پفک [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 29-27]
-
حاصلی، حدیث
آون [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 46-44]
-
حجازی، محمدرضا
اکسترودر و انواع آن [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 40-35]
خ
-
خلیل پور، فاطمه
کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 26-24]
-
خوش نیت نیک، مائده
استانداردهای ملی رنگ در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 32-30]
ف
-
فرج زاده، دنیا
خلاء و کاربرد آن در صنعت غذا [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 23-11]
ک
-
کلایی، امیرحسین
کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 26-24]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد